REGULAMENT ROCK LA MURES OPEN AIR FESTIVAL

Prin cumpărarea unui bilet la ROCK LA MURES OPEN AIR FESTIVAL, Participantul se obligă să respecte acest Regulament și își asumă toate consecințele nerespectării acestuia.

O scurtă listă cu obiectele ce pot sau nu pot fi aduse/folosite pe teritoriul festivalului.

OK:
Ghiozdan (pe teritoriul festivalului)
Pălării
Brichete
Telefoane Mobile
Ochelari de soare
Țigări
Pelerine
Picături pentru lentile de contact
Aparate foto profesionale și camere video
Medicamente
Insulină (însoțită de documente)
Corturi (în zona de camping)
Mâncare (doar în zona de camping)
Selfie Sticks

NOT OK:
Droguri
Cuțite, Arme, etc
Sticle sau conserve
Spray paralizant
Alcool
Animale
Steaguri
Umbrele
Umbrele pliabile

· Accesul se face începând cu 13 Iulie de la ora 09:00
· Participanții pot intra și ieși de câte ori doresc de pe teritoriul festivalului, dacă au la mână o brățară intactă de festival
· Orele concertelor se pot schimba
· Toți participanții sunt percheziționați la intrare. În cazul refuzului, nu le este permis accesul la eveniment

1. ACCES

1.1. Accesul la ROCK LA MURES OPEN AIR FESTIVAL se permite urmare achiziției unui bilet de intrare valid. La intrare, in baza biletului, spectatorul va primio brățară de acces, colorată diferit, potrivit tipului de bilet achiziționat.
1.2. Participantul trebuie să păstreze brățara la mână pe toata durata festivalului. Pierderea, avarierea sau distrugerea brățării este responsabilitatea exclusivă a participantului. În cazul avarierii sau pierderii, brățara nu mai oferă Participantului niciun drept nou, acesta fiind obligat să achiziționeze un nou bilet. În caz contrar, participantul va fi obligat să părăsească zona festivalului.
1.3. Biletul trebuie păstrat pentru control pe întreaga perioadă a evenimentului.
1.4. Brățările de acces nu trebuie îndepărtate sau înstrăinate, pierderea sau distrugerea lor nefiind rambursată, iar posesorul urmând a fi evacuat din zona de festival.
1.5. Spectatorii sunt rugați să aibă asupra lor în permanență un act de identitate valid.
1.6. Accesul persoanelor sub 14 ani este permis doar dacă sunt însoțiți de o persoana majoră. Persoanele sub 14 ani vor primi de asemenea o brățară de acces.

2. FOTO/VIDEO

2.1. Fotografiatul si filmatul la Festivalul Rock la Mureș, cu anumite limitări, este permis, atâta vreme cât imaginile/clipurile realizate nu vor fi utilizare in scopuri comerciale ori publicitare.
2.2. Persoanele din presa acreditate de organizator beneficiază de acces în toate zonele perimetrului festivalului, și pot documenta foto/video festivalul. Excepție de la aceasta regula este zona Backstage, unde fotografiatul/filmatul este interzis. Conferințele de presă ale artiștilor, daca aceștia consimt sau doresc, nu impun restricții.
2.3 Este interzisa fotografierea cu altceva decât telefoane mobile a anumitor recitaluri din programul festivalului. Anumiți artiști nu permit sub nici o formă prin contracte nici fotografiatul și nici filmatul. Aceste segmente vor fi anunțate corespunzător, iar cei care vor utiliza aparatura profesionala in timpul respectivelor concerte risca sa le fie confiscate temporar echipamentele.

3. MANCAREA SI BAUTURA

3.1. Este interzis accesul in perimetrul festivalului cu orice fel de recipiente pentru lichide sau cu orice fel de aliment. In incinta vor fi organizate puncte de servire a mâncării si băuturii la preturi accesibile.
3.2. In cadrul festivalului, comercianții nu servesc alcool si produse din tutun minorilor sub 18 ani!

4. SUNT INTERZISE:

4.1. Accesul cu sticle, obiecte contondente, materiale și substanțe inflamabile, arme de orice fel, stupefiante și alte substanțe interzise, ori alte obiecte care pot pune in pericol siguranțacelorlalțiparticipanți.
4.2. Focul pentru grătare sau de orice alt fel în incinta evenimentului.
4.3. Accesul autoturismelor în incinta locației este interzisă, fiind permisă doar autovehiculelor autorizate (organizatori, aprovizionare, echipa de sonorizare, artiști).
4.4 Parcarea autoturismelor pentru publicul prezent se afla într-un sector special. Asistenta la parcare vă va fi oferită de către echipa de voluntari. Detalii găsiți pe harta iar drumul spre parcare este semnalizat.
4.5. Comercializarea de produse în zonele de camping și festival fără acordul organizatorilor.
4.6. Consumul de droguri sau comercializarea acestora. Traficul de stupefiante și substanțe interzise constituie infracțiuneș se pedepsește conform legii. Deținerea si consumul acestora nu sunt tolerate de autoritățile române, care pot fi prezente la festival.
4.7. Portul simbolurilor rasiste, naziste, defăimătoare – pe tricouri, insigne, fulare, bandane, steaguri sau orice alt obiect similar; festivalul este un loc gândit pentru muzica și aer curat, nu pentru afișarea simbolisticii ideologice.
4.8. Accesul în incinta evenimentului cu băuturi alcoolice de orice fel. Este permis accesul cu apă sau alimente, însă acestea pot fi consumate doar în zona de CAMPING. În incinta evenimentului sunt organizate puncte de servire a mâncării și a băuturii la prețuri accesibile. Reprezentanții firmei de pază nu vor permite să intrați în incintă cu produse specificate anterior, astfel că pentru a evita orice neplăceri, vă rugam să respectați aceste reguli.
4.9. Accesul persoanelor neautorizate în zonele delimitate de organizatori.
4.10. Iubim animalele, însă, ROCK LA MURES OPEN AIR FESTIVAL este un loc unde muzica la volum mare irită animalele de companie, astfel, NU PERMITEM ACCESUL acestora în incintă.

5. FACILITĂȚI PENTRU PERSOANE CU DIZABILITĂȚI

Persoanele cu dizabilități sunt binevenite la festival, dar având în vedere locul desfășurării, pot exista secțiuni cu obstacole, ceea ce înseamnă că uneori accesul nu va fi foarte ușor. Cu toate acestea, personalul ROCK LA MURES va fi prezent pentru a va asista în caz de nevoie – sens în care, vă rugăm apelați la voluntarii festivalului.

6. INFORMATII SUPLIMENTARE

1. Pentru siguranțadumneavoastrăși a celorlalți participanți vă recomandăm să nu lăsați nimic de valoare în cort, atunci când nu sunteți în sau lângă el.
2. Dacă nu puteți lua obiectele de valoare cu dumneavoastră când plecați din cort, vă recomandăm să le lăsați la domiciliu.
3. Puneți-vă banii, biletele, cardurile și telefoanele mobile într-un buzunar cu fermoar sau folosiți o borsetă. Eventual, marcați-vă cu nume și adresă bunurile pe care le aduceți la festival, astfel încât să va putem identifica, în cazul pierderii acestora.
4. Avem coșuri de gunoi și tomberoane pe toatăsuprafața campingului și a festivalului, încercați să protejați mediul în care ne petrecem weekend-ul, folosiți-le, noi de aceea am ales acest loc superb pentru festival!

7. SANCȚIUNI

Se recomandă o conduită civilizată.
Nu sunt tolerate manifestările violente, și nu se încurajează consumul excesiv de alcool.
Încălcarea prezentului regulament poate duce la evacuarea persoanelor necooperante și interzicerea accesului în zona de festival, FARA RAMBURSAREA CONTRAVALORII BILETELOR/BRATARILOR. Nu ne dorim acest lucru.